Zaznacz stronę

Poszukujemy Zastępcy Szefa Kuchni
do Restauracji Na Molo w Pucku.

Oddając głos Szefowi Kuchni, Pawłowi Makowskiemu: „Od dwóch lat mam przyjemność przygotowywać dania dla naszych Gości. Pracujemy na różnorodnym i wysokiej jakości produkcie. Znajdziecie u nas lokalne, wędzone przez nas ryby, strusia, gęś, kaczkę czy raki. Doceniamy zaangażowanie, dajemy możliwość wdrażania własnych pomysłów oraz chętnie dzielimy się wiedzą. Ciężkie momenty rekompensują nam piękne widoki zaraz za oknem. Szukamy zaangażowanej i odpowiedzialnej osoby do naszej Załogi – odezwij się!”

Szukamy osoby

– z min.4-letnim doświadczeniem w pracy na kuchni, w tym min. 1 rok na stanowisku Szefa Zmiany lub podobnym
– umiejącej pracować w zespole
– lubiącej gotować
– zainteresowanej dalszym rozwojem
– z aktualnymi badaniami sanepid.

Oferujemy

– pracę w restauracji o zbudowanej bardzo dobrej pozycji na rynku
– rozwój umiejętności
– stabilną pracę w młodym i dynamicznym zespole,
– indywidualnie negocjowane wynagrodzenie adekwatne do umiejętności oraz poziomu samodzielności

Opis stanowiska

– przygotowywanie potraw z karty menu
– zapewnienie wysokiej jakości usług restauracyjnych
– przestrzeganie standardów produkcji
– estetyczne prezentowanie dań
– dbałość o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu
– odpowiedzialność za prowadzenie zmiany
– współpraca z Szefem Kuchni w zakresie Food Costu dań oraz tworzenia menu

Chcesz dowiedzieć się więcej? Przejrzyj nasze aktualne menu, zapraszamy Cię również na naszego facebooka Na MOLO oraz na instagram na_molo

UWAGA! Położenie na molo, nad Zatoką Pucką i z widokiem na półwysep Helski – to gwarancja braku nudy 🙂 Molo jest odwiedzane przez wielu polskich i zagranicznych turystów, obsługujemy imprezy zorganizowane oraz prowadzimy całoroczną restaurację a la carte. Zależy nam na dobrej atmosferze w pracy!

Czekamy na Twoje CV! restauracja@namolopuck.pl Masz pytania? Zadzwoń: 575 807 788.

Pamiętaj o zawarciu w CV klauzuli „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji .”